Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

nbm-logo

Marketingu dixhital është padyshim përparësi e lartë teknologjike për bizneset e sotme pasi është me kosto efektive dhe transparente. Ne gjithashtu ofrojmë mardhënie të shkëlqyera PR, Mardhënie me Publikun dhe marketing tradicional, siç janë reklamat në gazeta, reklama radio dhe postera, si pjesë e qasjes tone prej 360 gradësh në tregun e sotëm.Për më tepër, mund të ndërtojmë prezencën tuaj online nga e para, si dhe të analizojmë tërësisht një faqe internet ekzistuese dhe fushatë marketingu dhe të sugjerojmë përmirësime.Klientët na besojnë dhe i përshtatin strategjitë tona gjë që qon në përparim të paparë për ndërmarrjet e tyre. Aftësitë e shkëlqyera kërkimore dhe kuptimi i psikologjisë së konsumit na lejojnë të analizojmë tregun, të identifikojmë audiencën e synuar dhe ta arrijmë atë në mënyrën më efikase.Ekipi vazhdon të përditësohet me lajmet dhe përparimet më të fundit të marketingut veçanërisht në lidhje me marketingun dixhital, mediat sociale, SEO, dizajnimin dhe zhvillimin e web-faqeve dhe brendimin.Së fundmi, kemi hartuar dhe zbatuar plane marketingu dhe materiale për biznese në sektorë të ndryshëm si financim, shërbimet e biznesit, pasuria e patundshme, mallrat luksoze, udhëtimi dhe turizmi, mikpritja dhe artet etj.Portofoli ynë mbresëlënës përbëhet nga fushatat dixhitale të ndryshme, faqet e internetit, markat, etj.

 

#newbornmedia #newborn #agjencipublicitare #design #dizajn #kompaniprogramimi #programim #fletushka #emailcampaign #kampanje #rrjetesociale #facebook #instagram #reklama #reklame #socialmediaagency #digitalmarketing #digital

 

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-