Radius: Off
Radius:
km Array
Kerko

Mundësi Punësimi: Agjente e Shitjes Prishtinë(F)

Mundësi Punësimi: Agjente e Shitjes Prishtinë(F)

Për të gjitha ato që kanë ambicje për të punuar në fushën e marketingut dhe shitjeve, Yellow Pages Kosovo shpall konkursin për pozicionin e punës si Agjente e Shitjes (F):

Përgjegjësitë:

 • Të ketë aftësi të mira të komunikimit
 • Të raportojë të dhënat ditore
 • Njohuri shumë të mira kompjuterike
 • Mbikëqyr dhe kordinon procedurat administrative në zyrë
 • Aftësi për të punuar në një mjedis dinamik
 • Të përcjelle konkurencën
 • Të ketë njohuri shumë te mira në paketën e Microsoft Office
 • Aftesi shumë të mira për të punuar ne grup
 • Të jetë metodike dhe e organizuar

Kualifikimet:

 • Të ketë të mbaruar studimet: Marketing- Menaxhim
 • Së paku 1 vit përvojë pune shitje në terren
 • Patent shoferi kategoria B është përparësi
 • Të ketë njohuri në gjuhën Anlgeze.

 

Benefitet:

 • Pagë konkuruese në bazë të performancës
 • Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë
 • Siguracione të mbuluara
 • Benefite në bazë të performancës

 

Si të aplikoni:


Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subjekt “Agjente e shitjes” në adresen e emailit: [email protected]

Afati i aplikimit eshte deri ne daten 15 Nëntor 2018.