Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

Enlighten është një kompani e krijuar nga tre të rinj, të cilët kanë identifikuar një mundësi  të mirë të shprehjes së kreativitetit të tyre, në mënyrë që qytetarët të njoftohen me top biznezet që ofrojnë. Qëllimi i kësaj hapësire do të jëtë shfaqja e mesazheve  sensibilizuese humanitare informative etj. Kjo do të bëhet përmes një led monitori gjigand në mënyrë që kjo kompani pretendon të gjenerojë, kta të rinj kanë marrë për obligim që të ndihmojnë  në mirmbajtjen e ambientit. Enlighten është një kompani me pervojë disa vjeçare në fushën marketingut, menaxhimit, dizajnit, financave, thesarit, kontabilitetit etj. Video reklama nëpër monitora led është një ndër mënyrat më të pëlqyera dhe të përdorura në botën e marketingut siç pretendohet që video reklamimi të jetë shkëlqyes dhe tërheqës për shumë arsye si efektiviteti, efiçienca, kujdesi ndaj ambjentit, etj. Në Ballkan kjo metodë e marketingut është duke u bazuar në trendet e botës moderne edhe pse në hapat e parë në këtë industri, Enlighten pretendon që sado pak të ndikojnë në anën kosmopolitare të qytetit të Prishtinës, dhe shtrirjes edhe ne qytete tjera.

Foto Galeria:

reklamuese, monitore, reklama, led, led monitor, prishtina, qytet, reklamim, ekran, marketing, reklama me drita, reklam ne ekran, televizion

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-