Radius: Off
Radius:
km Array
Kerko

Mundesi Punesimi: Agjent/e Shitje Prishtine

Mundesi Punesimi: Agjent/e Shitje Prishtine

Për të gjithë ata që kanë ambicje për të punuar në fushën e marketingut dhe shitjeve, Yellow Pages Kosovo shpall konkursin për pozicionin e punës si Agjent Shitje:

Përgjegjësitë:

 • Të ketë aftësi të mira të komunikimit
 • Të raportoje të dhënat ditore
 • Fleksibel dhe i shpejt në zgjidhjen e problemeve
 • Njohuri shumë të mira kompjuterike
 • Mbikqyrë dhe kordinon procedurat administrative në zyrë
 • Aftësi për të punuar në një mjedis dinamik
 • Të përcjelle konkurencën
 • Të ketë njohuri shume te mira te programeve te kompanisë
 • Të kryejë fushatë të drejtpërdrejtë të marketingut në vende të ndryshme të tilla si qendra biznesi, qendra tregëtare, ekspozita dhe ngjarje të veçanta.
 • Aftesi shume te mira per te punuar ne grup
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar

Kualifikimet:

 • Të ketë të mbaruar studimet: Marketing- Menaxhim
 • Së paku 1 vit përvojë pune shitje në terren
 • Patent shoferi kategoria B është përparësi
 • Të ketë njohuri në gjuhën Anlgeze.

 

Benefitet:

 • Pagë konkuruese në bazë të performancës
 • Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë
 • Siguracione  të mbuluara
 • Benefite në bazë të performancës

 

Si të aplikoni:


Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subjekt “Agjent/e i shitjes” në adresen e emailit: info@yellowpageskosovo.com

Afati i aplikimit eshte deri ne daten 15 korrik 2018.