Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

“Venuslogo_venus Hotel”është një hotel i ri me 5 yje që gjendet në magjistralen Prishtinë-Lipjan, 11 minuta larg aeroportit dhe rreth 17 minuta larg qendrës së kryeqytetit.

Ofrojmë 6 tipe dhomash duke filluar nga “The Economy Single Room”, e deri tek Suita Luksoze me 63 m2, 4 salla konferencash, qendër të Spa & Wellness, qendër fitnesi dhe më shumë se 230 vende parkimi.

Venus Hotel edhe pse ka më pak se një vit që është hapur,  ëshë i njohur për vendosshmëri për të përmbushur kërkesat e klientëve, për stafin e shoqërueshëm e dygjuhësor, për aftësitë e mrekullueshme interpersonale e shumë të tjera.

Ne besojmë se këto veçanti kanë shumë potencial të rezultojnë në një lidhje të shkëlqyeshme mes nesh dhe klientëve tanë, duke llogaritur se deri tani kemi organizuar evente për disa nga kompanitë më të mëdha në Kosovë, darkën e pavarësisë për qeverinë, kemi akomoduar ekipe të shumta të hendbollit, futbollit e sporteve të tjera, kemi akomoduar referë të UEFA-së, pilotë, stuardesa e individë nga shumë fusha të tjera.

Foto Galeria:

venus, Hotel, hotele, dhoma, hotel ne prishtine, hotels in prishtina, rooms, dhoma, fjetje, luksoze, luxury, hotels, konferenca, evente, darka, akomodim, pushim, relaksi, spa, wellnes, yje, 5 yje, 5 stars, suita, single rooms, fitnesi , hotels with fitness, akomodime, vendosje, seminare

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-