Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

hostel-oda

Hostel Oda është i vendosur në qendër të Prishtinës, 1 minutë ecje larg sheshit kryesor, në një lagje të qetë, të pastër dhe të sigurtë. Oda ofron një vend shumë të rehatshëm qoftë për biznes, qoftë për kënaqësi, me atmosferë të ngrohtë shoqërore, komfort dhe pastërti, vendi ku të gjithë ndjehen si në shtëpi.

Oda Hostel is located in the City Center, one minute away walking distance from the main square, in a quiet clean and safe neighborhood. Whether you visit just for fun or for work Oda offers a truly comfortable, clean, sociable and cozy place where everyone feels like home.

Foto Galeria: 

 

Travel, Cheap, Hostel, Center, Pristina ,Travel ,Best ,Clean, Safe, Cozy, Cheap, Comfortable

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-