Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

meridianMe lansimin e kuzhinës tonë Meridian Kitchen dhe këndit të Buka Bakery në disa nga dyqanet tona, besojmë se konsumatorëve tanë u ofrojmë arsye të fuqishme për të blerë në dyqanet e lagjes Meridian Express, ku ka llojllojshmëri të gjërave ushqimore me çmime të volitshme si dhe përzgjedhje të madhe të produkteve nga shërbimi i ushqimit.Krijimi i një koncepti të tillë, deri më tani ka gjeneruar shumë konsumatorë dhe kemi punësuar më shumë se 400 punonjës – ekip ky që vlerëson shpejt çdo situatë kritike, identifikon alternativat dhe implementon zgjidhje që përmbushin menjëherë kërkesat e konsumatorit.Veç kësaj, ne vazhdojmë të investojmë që nga dita e parë në konsumatorët tonë lojal duke i shpërblyer ata për çdo blerje që bëjnë, përmes Programit të Lojalitetit.

Angazhimi dhe kontributi i vazhdueshëm për përmirësimin e mirëqenies sociale në shoqërinë kosovare ka qenë dhe do të mbetet ndër shtyllat kryesore të kulturës sonë.Qëllimet e vlerat e mirëfillta të përgjegjësisë shoqërore janë ato që e definojnë dhe udhëheqin Meridianin – dhe mu këto vlera të inovacionit e bëjnë këtë kompani të dallohet dhe të jetë më ndryshe në tërë tregun e Kosovës. Meridian Express tanimë është zhvilluar jo vetëm si kompani por edhe si lider i korporatave me përgjegjësi shoqërore në Kosovë. Për më shumë, mundohet të udhëheqë drejtë duke shtyrë kështu akterët tjerë të sektorit privat në Kosovë për të njohur e marrë shembull nga vlerat dhe rëndësia e përgjegjësisë shoqërore të korporatave (CSR).

Foto Galeria:

Meridian, Express, industria ushqimore, market, supermarket, ushqim, YellowPagesKosovo, YPK,Market i lagjes, N’derë t’shtëpisë, inovacion, eksperiencë e blerjes, produkte të freskëta, kurse kohë, produkte hero, shpejtë, kursim para, shërbim, cilësor, markete, market ne prishtine, supermarket, ushqimore, kitchen, buka

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-