Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

logoNartel,yellowpageskosovo

Hotel Nartel është Business City Hotel i nivelit me 4 yje, në afërsi të Stacionit të Autobusëve në Prishtinë, pikë kjo që çon në qendër të qytetit për 15 minuta  dhe lidh rrugët për në Aeroport, Mitrovicë, Shkup. Hotel Nartel ju mirëpret dhe ju fton që të përjetoni momente relaksuese në një ambient të ngrohtë, ku eksperienca është e paharruar.

Restauranti ka menu të pasur të ushqimit dhe shkallë të lartë të kontrollit, ku shërbimi bëhet në mënyrë profesionale.

Hotel Nartel posedon edhe dy Salla të konferencës: Salla 1 me kapacitet 30-40 vende dhe Salla 2 me kapacitet 80-90 vende, ku janë të pajisura me teknologji bashkëkohore për prezantime, seminare, takime afariste etj.

Fitness Nartel është në shërbim 06:00-24:00 dhe do të gjeni gjthçka që ju mungon kur jeni larg shtëpisë për të qenë në formë.

Ju ftojmë që të përjetoni shërbime të standarteve luksoze, me atmosferë  të këndshme, personel të nivelit të duhur dhe të ndiheni sa më të privilegjuar.

Hotel Nartel is a 4 stars Business City Hotel nearby the bus station in Pristina, which leads to the city center for 15min and connects the routes to the Airport, Mitrovica, Skopje.

Hotel Nartel welcomes you and invites you to enjoy relaxing moments in a warm environment where experience is unforgettable.

The Restaurant has a rich food menu in high control rates and professional service.

Hotel Nartel has 2 conference rooms of which the First has 30-40 seats and the Second has 80-90 seats and are equipped with contemporary technology for presentations, seminars, business meetings etc.

Fitness Nartel is in service from 06:00 to 24:00 and you can find there whatever you miss when you are away from home to be in shape.

We invite you to experience luxury standards service with friendly environment, high class personnel and feel privileged.

Foto Galeria:

 

Hotel Nartel, Nartel, Restaurant, Cilesi, Hotel ne prishtine, hotele, Pishina, Fitnes, Salle conference, konference, salla per konferenca, fjetje, ushqim, hotel, seminare, prezentime, conference rooms, presentations, seminars, hotels near prishtina, hotele Prishtine, rooms, luksoze, luxury, salla konference, relaks, relax, business city hotel, pushim, takime afariste

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-