Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

Mirë se vini në një nga hotelet dhe hostelet më të frekuentuara në Prishtinë! Hotel& Hostel Kika është dizajnuar që t’ju ofrojë atmosferë relaksuese dhe një mjedis të këndshëm në të cilin mund të krijoni kujtime të përhershme.Me traditën e gjatë që është kombinim i traditës së Kosovës dhe shërbimit modern, duke ofruar gjithashtu kujdes maksimal për mysafirët, Hotel& Hostel Kika është adresa më e preferuar për mysafirët ndërkombëtarë, por edhe për vendasit.E vendosur në zemër të qytetit të vjetër të Prishtinës, hoteli ynë ka pozitë të mrekullueshme për të përjetuar bukurinë e vërtetë të të gjithë qytetit.Duke filluar nga Sheshi Nënë Tereza e cila është vendosur vetëm 200 metra, Klubet e Natës, Restorantet dhe Bare janë të gjitha brenda një rreze prej 200 metrash. Një palestër mund të arrihet me 150 metra.Gjithashtu, ndërtesa qendrore e Qeverisë së Kosovës është vetëm 100 metra larg dhe Muzeu i Kosovës është në distancë prej 250 metrash.Hotel& Hostel Kika është në shërbim të plotë për mysafirët e saj për 24 orë, me qetësi, diskrecion dhe përshtatje për mysafirët, me një staf profesional, pranë institucioneve vendore dhe ndërkombëtare të Kosovës.

 Welcome to the one of most frequented hotels and hostels in Prishtina!Hotel& Hostel Kika is designed to provide you with relaxing atmosphere and pleasant environment in which you can create everlasting memories.With the long tradition which is combination of Kosovo tradition and modern service, also providing maximum care for guests, Hotel& Hostel Kika is most preferred address for international guests but for locals as well.Located in the heart of the old part town of Prishtina, our hotel has wonderful position to experience the real beauty of the whole city.Starting from Mother Teresa Square which is set just 200 metres, Night Clubs, Restaurants and Bars are all within a 200 metres radius. A gym can be reached with 150 metres.Also, the Central Building of Kosovo Government is just 100 metres away, and Museum of Kosovo is at distance of 250 metres.Laying in the city centre, near local and international institutions of Kosovo, with it’s calm, discretion and adaption for guests, with a professional staff, Hotel& Hostel Kika is in full service for its guests for 24 hours.

hotel, hostel, prishtina hotels, prishtila hostels, dhoma

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Adresa

Vendndodhja:

Rr.''Andrea Gropa''