Radius: Off
Radius:
km Array
Kerko

APLIKO TANI! Kan mbetur edhe pak ditë deri në KONVENTËN E I-rë PËR MENAXHERËT E SHITJES!

APLIKO TANI! Kan mbetur edhe pak ditë deri në KONVENTËN E I-rë PËR MENAXHERËT E SHITJES!

Mos e humbni rastin dhe rezervoni vendin tuaj që të jeni pjesë e
KONVENTËS SË I-RË TË SHITJES, VENDET JANË TË LIMITUARA!

Kanë mbetur pak ditë për të rezervuar vendin tuaj në Konventën e I-rë të shitjes që do të mbahet me 9 Nëntor, në Hotel Internacional. Kjo Konventë është një mundësi që nuk duhet humbur dhe si e tillë organizohet vetëm për herë të parë në vendin tonë.

Investoni në avansimin tuaj profesional duke u bërë pjesë e Konventës së I-rë të shitjes. Mësoni si të bëni shitje intelegjente dhe përfitoni nga përvoja e ekspertëve të huaj dhe atyre vendor.
Organizator:
Denis Gafuri
CEO në Smardonline

Folësit Mysafir:

Jordan Berginc PHD / Slloveni
Trajner dhe konsulent ndërkombëtar

Nela Joleska / Maqedoni
Konsulente strategjike për inteligjencë emocionale

Arben Avdyli
CEO në “SCARDIAN J.S.C.”

Driton Nikçi / Gjermani
CEO në “Top Industrie-montage GmbH” dhe “Plan-B.V. GmbH”

Mysafir në panel:

Bajram Fusha 
CEO në “Besa Consulting” dhe drejtor në “Klubin e bizneseve Slloveno Kosovare”

Arian Zeka
DrejtorEkzekutiv ”AmCham Kosovo.S.C”
Melita Ymeraga 
Managing Partner at “Melita&Partners”
Fisnik Deçani 
CEO në Alba Qeramika “ & “FLUX”
Renato Civili / Shqipëri
Ekspert në fushën e marketingut, “Business Magazine Al”
Lulzim Veliu / Kosovë – Gjermani
CEO në “SmartHome Europe”​

Përfitoni nga oferta e limituar prej  89€  dhe rezervoni vendin deri me datën 25 Tetor.(Per kompani me me shume antare, kemi mundesi per zbritje)

APLIKONI TANI

Apo na shkruani në email: sales@denisgafuri.com dhe na kontaktoni përmes tel: +383 45 510 009