Radius: Off
Radius:
km Array
Kerko

Spitali Amerikan – Kongresi i Trete Multidisiplinar Mjekesor!

Eventi më i madh shkencor i vitit po afron!
Kongresi i Tretë Multidisiplinar Mjekësor do të mbahet në dt. 16-18 Nëntor 2017 në Plaza Tirana.
Ju rikujtojme se mund të bëheni pjesë e Kongresit duke kryer regjistrimin online: http://imca.al/registration/
apo të paraqiteni në daten 16 Nëntor në Plaza Tirana duke filluar nga ora 13:00.
Pjesëmarrja në Kongres është akredituar nga Qendra e Edukimit në Vazhdim me 16 kredite dhe Workshopet me 12 kredite. 
Për çdo informacion shtesë apo pyetje që mund te keni vizitoni www.imca.al
ose mund te na shkruani ne inbox-in: http://imca.al/
Nr. kontakti: 0684032151