Radius: Off
Radius:
km Array
Kerko

Mundesi Punesimi: Hedhëse te Dhënash

Mundesi Punesimi: Hedhëse te Dhënash

Yellow Pages Kosovo zgjeron stafin dhe kerkon per rekrutim nje djale/vajze  per poziten  Hedhës/e të Dhënash (Back office):

 

Përgjegjësitë:

 • Njohuri shumë të mira kompjuterike
 • Të ketë njohuri shume te mira te programeve te kompanisë
 • Të raportoje të dhënat ditore
 • Të ketë aftësi të mira të komunikimit
 • Mbikqyrë dhe kordinon procedurat administrative në zyrë
 • Aftësi për të punuar në një mjedis dinamik
 • Aftesi shume te mira per te punuar ne grup
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar

 

Kualifikimet:

 • Të ketë të kryer studimet e larta ose ne vit te fundit te studimeve.
 • Mosha 20-30 vjet.
 • Te kete experience pune te ngjashme.
 • Të ketë njohuri në gjuhën Anlgeze.

 

Benefitet:

 • Pagesë bazë mujore
 • Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë

Si të aplikoni:


Për të aplikuar, dërgoni një CV tuajën me foto me subjekt “Hedhëse të Dhënash” në adresen e emailit: [email protected]

 

Afati i aplikimit eshte deri ne daten 14 Korrik 2018.