Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

urban-advertising

Urban Advertising u themelua në fund të vitit 2015 si kompani inovative pjesë e marketingut digjital, nga dy bashkëthemelues dhe investues me eksperiencë në lëmin e marketingut dhe IT-së. Monitorët janë dizajnuar në formë të Iphone-it me dimenzione 90*200cm kanë ekran 55” Full HD të prodhuesit LG. Forma Inovative dhe tërheqëse bënë që njerëzit t’i lënë përshtypje të mira për transmetimin e reklamave në ekrane. Gjithësej kemi 21 monitorë ku transmetimi në ekrane bëhet brenda orarit të punës të atij lokacioni. Menaxhimi i pajisjëve bëhet nga distanca e cila mundëson që ndërrimet e mundëshme të reklamave të bëhen menjëherë dhe pa pagesë shtesë. Reklama prej 30 sekonda do të transmetohet minimumi 2100 herë në ditë në të gjithë monitorët me një audiencë të ndryshme.

Oferta të përshtatshme për çdo biznes.

Mundësi bashkëpunimi në të gjitha format e mundshme.

Po ashtu ofrojmë monitor për shitje dhe dhënie me qera.

Urban Advertising, Marketing, Marketing digital, Marketing digjital, Hapsira reklamuese, hapsira marketing, monitor, ekrane, marketing Inovativ, Sokol Geca, Labinot Morina, Audienca, Shitje, qira, oferta marketingu, monitore reklamuese, agjenci publicitare, reklamim, monitore reklamuse, menaxhim

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-