Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

swizzSwiss Diamond Hotel Prishtina është njohur ndërkombëtarisht me çmimin me pesë yje nga Akademia Amerikane e Shkencave të Mikpritjes për ambientin e saj luksoz dhe shërbime profesionale. Hoteli ka arritur që ta kombinojë sharmin spektakular dhe luksin bujar në mënyrë të mrekullueshme. Swiss Diamond Hotel gjendet në zemër të pjesës më të rëndësishme afariste dhe komerciale të qytetit të Prishtinës. Të gjitha 141 dhomat dhe suitat janë të pajisura me teknologjinë e fjalës së fundit e cila i përmbushë standardet më të larta dhe karakterizohet me stil imperial me luks e elegancë të standardit më të lartë. Hoteli Swiss Diamond ofron kuzhinë mesdhetare të klasit më të lartë në Prishtinë. Në restorantin tonë ekskuizit ‘Iliria’ dhe në lounge bar do të gjeni një përzgjedhje të gjerë të ushqimeve të shijshme dhe të pijeve me shije nga më të ndryshmet.

Venus Wellness Health & Spa gjendet në katin përdhes të hotelit dhe u ofron mysafirëve 1800 metra katrorë hapësirë për relaksimin e trupit dhe të shpirtit. Swiss Medical & Health Center kujdeset për shëndetin dhe bukurinë tuaj nëpërmjet një gamë të gjerë shërbimesh. Secila prej 6 sallave të veçanta për organizime është dekoruar me dashuri dhe me detaje nga historia dhe u ofron mysafirëve një pamje të shkëlqyeshme si dhe teknologji të fjalës së fundit.

Shpresojmë se qëndrimi tek ne të jetë i paharrueshëm për ju.

Ju mirëpresim!

 Swiss Diamond Hotel Prishtina has been internationally recognized with the Five Stars Diamond Award from the American Academy of Hospitality Sciences for its luxurious ambiance and professional services. The hotel has managed to combine its spectacular charm and generous luxury in a wonderful way. The Swiss Diamond Hotel is located in the heart of Prishtina’s most important business and commercial district.

All 141 guest rooms and suites are equipped with state-of-the-art technology, meeting the highest standards and characterized by an imperial style with the luxury and elegance. The Swiss Diamond Hotel offers you Mediterranean cuisine of the top class in Prishtina. In the exquisite Iliria restaurant and lounge bar you will find a wide selection of delicious food and beverages with the most diverse tastes. The Venus Wellness Health & Spa is located on the basement of the hotel and offers its guests an area of over 1800 square meters of wonderful facilities for relaxing body and soul. At the hotel’s Swiss Medical & Health Centre, the team takes care of your health and beauty through an extensive range of services. Each of the 6 unique event rooms have been decorated with love for the historical detail and offers guests an excellent backdrop as well as state-of-the-art technology.

We hope that you will have a memorable stay with us. We look forward to having you as our guest!

Foto Galeri:

Video Biznesi:

Swiss Diamonds Wellnes & Spa, masazhe relaksi,  hotel, rezervim, luksoz, relaks, organizme dasmash, organizime evenimetesh,ceremoni,fjetje,ushqim,hotele,hotel

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-