Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

spitali-amerikanyellowpageskosovoypknewSpitali Amerikan, pjesë e American Hospital Assosiacion dhe investim i Fondit Amerikan Bedminster Capital Management, pjesë e fondeve të OPIC, operon suksesshëm prej 11 vitesh në Shqipëri dhe prej 6 vitesh në Kosovë, duke pasur gjithmonë në rend të parë shëndetin e pacientëve. Numri i madh i tyre, besimi dhe shpresa që është krijuar ndër ta, flet për reputacionin e krijuar në 11 vite punë të ekipit të palodhur. Flet edhe për pritshmërinë dhe përgjegjësinë e lartë para së cilës gjendemi çdo ditë për të justifikuar besimin e atyre që na kanë zgjedhur.

Spitali Amerikan është një spital i përgjithshëm dhe ofron të gjitha shërbimet shëndetësore si: Kardiokirurgji, Kardiologji, Kirurgji Torakale, Kirurgji e Përgjithshme, Kirurgji Vaskulare, Kirurgji Plastike, Ortopedi, Onkologji, Pulmologji, Gjinekologji me Obstetrikë dhe Trajtim I Infertilitetit, Pediatri me Neonatologji, Urologji, ORL, Alergologji, Anesteziologji me Reanimacion, Endokrinologji, Gastroenterologji, Neurologji, Neurokirurgji, Reumatologji, Radiologji, Laborator dhe Urgjencë në sistemin 24/7 ( 24 orë, 7 ditë në javë ).

I vendosur në një sipërfaqe prej 5000 mijë metra katrorë në hyrje të Prishtinës, në përputhje me Planifikimin Rajonal, me 70 shtretër, 5 salla operacioni, 1 sallë lindje, 2 reanimacione, qendrën e koronarografisë, rezonancë magnetike, CT Skaner, Densiometrinë etj, një investim i rëndësishëm dhe i nevojshëm për Kosovën, ka arritur një vlerë totale investimi 20 milionë euro dhe janë punësuar 370 punonjës.

Foto Galeri

SpitaliAmerikat,yellowpageskosovo

Spitali Amerikan,spitale private,Kardiologji,Klinika Private te Specializuar,Kirurgji,Klinika Kirurgjikale,Estetike,Obstetri-Gjinekologji,Psikolog dhe Psikioterapi,Radiologji,Urgjencat,klinika private te specializuara

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-