Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

sigalyellowpageskosovoypkfoto2Kompania e sigurimeve ”SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA” ushtron aktivitetin e saj në Kosovë që nga Tetori i vitit 2003, dhe është pjesë e grupit më të madh të sigurimeve “UNIQA GROUP” në Europën Qëndrore dhe Lindore, me një përvojë 150 vjeçare në industrinë e sigurimeve. Mendo, nëse dëshiron të sigurohesh, ka vetëm një emër SIGAL.

 

 

 

Foto Galeri:

Sigal, Sigurim, Kasko, Sigurim Pronë, Sigurim Shëndeti, Sigurim Jetë, TPI, Makinë, siguria, kompani sigurimi, vleresues demesh dhe pronash

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-