Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

 

logo

Përfaqësues ekskluziv i firmës me renome botërore Hotpoint Ariston dhe Indesit.

Një ndër firmat nga më të njohurat në botë me produkte cilësore dhe kualitet me standardet Europiane.

Në shitoret tona mund të gjeni produktet e kësaj firme duke u nisur nga furrat montuese, pllaka gatimi, lavatriçe, enëlarëse, aspiratorë, frigoriferë, mikrovalë etj. të gjitha këto pajisje të dëshmuara tashmë nëpër botë.

elektroshtepiake, frigorifera, lavatrice, enelarese, enlarese, mikroval, pajisje shtepiake, hotpoint, ariston,  shporet, furr

 

 

 

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-