Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

kosova-press

KosovaPress ju ofron shërbimin e përditshëm të lajmeve(7 ditë në javë) nga Kosova, rajoni dhe bota, për sektorët e politikës, ekonomisë, etj, nga ora 06:00 deri më 24:00. Prioritet i redaksisë janë termat, intervistat, reportazhet nga politika, ekonomia, çështjet sociale, kulturore e të tjera.

KosovaPress, përveç lajmeve me tekst ju ofron edhe shërbimin e Video Lajmeve, Audio Lajmeve dhe Fotove.

 

Kosovapress, press, lajme, agjenci e lajmeve, agjenci lajmesh, gazeta, faqe shqiptare, portale, lajm, audio lajme, emisione, live, lajmet, intervista, qasje, publiku, spote, videospote, reklamime, familjare, informues, informativ, informacione, vendi, rajoni, bota, ndodh, ndodhi, ngjarje, aktivitet

 

KosovaPress ju ofron shërbimin e lajmeve ne dy gjuhë, gjuhën shqipe dhe angleze.
Shërbimi i përgjithshëm:
Video Lajme
Lajme tekst
Audio Lajme/ Foto
Lajmet në gjuhën angleze
Video aktivitete Live
Emisionet

Departamenti i Produksionit të KOSOVAPRESS-it prodhon edhe emisione të ndryshme për televizionet vendore dhe ato jashtë vendit.

  • Emision Familjaro- Edukative me qasje informuese për publikun.
  • Promocional për Bizneset
  • Informues dhe Argetues me qëllim të përmirësimit dhe informimit të drejtë publikut
  • Prodhim i videospoteve, Storieve, Dokumentarë
  • Reklamimi në web dhe në Emisionin Foleja

 

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-