Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

kater-a

Kater A SH.P.K është përfaqësues ekskluziv për Kosovë për shitje dhe servisim i prodhuesit të nivelit botëror Flekssit.

Te ne gjeni kualitet të aprovuar sipas Standardeve Euorpiane, servisim dhe mirëmbajtje profesionale gjatë garancionit, dizajn i kualitetit të lartë dhe garancion 24 muaj në të gjitha produktet.

Ma mire, dhe ma kualitet veq lodhesh!

 

Karrige, karrige për zyre, karrik, karrika për zyre, inventor, inventor për zyre, Tavolinë, Tavolinë për zyre, mobilje, mobilje për zyre, mobilje për pritje, Mobilje Ekzekutive

Video Biznesi:

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-