Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

KarrotaLogo,yellowpageskosovoMe pak fjalë

Themeluar në vitin 2005, Karrota ADS është kompania e vetme në rajon e shpërblyer me Luanin e Artë në Cannes, për krijimin e Monumentit NEWBORN. Sot, ne jemi kompani udhëheqëse në fushat e reklamimit dhe komunikimit në Kosovë.

 

Me shumë dashuri

Të përkushtuar ndaj produksionit kreativ dhe përdorimit inovativ të mediave, jemi të specializuar në fushata reklamimi, markë dhe identitet, dizajn & publikime, media interaktive, marrëdhënie me publikun, menaxhim ndodhish (evenimentesh), promocione dhe menaxhim mediash.

 

agjenci publicitare,dizajn,web,media,games,brand,reklamim,menaxhim,advertising,reklama,kreativ,kreativitet,mark,publikime,promocion,ads,krijim,komunikim

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-