Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

finish-125-x142-with-logoNe dekorojmë botën!

Marka KARE simbolizon idetë e mobilimit të cilat janë unike, jo-konformiste dhe autentike – kurrë bajate dhe gjithmonë plot imagjinatë dhe frymëzim. Qysh nga viti 1981 kompania i ka befasuar adhuruesit dhe partnerët e saj në mbarë botën me një shumëllojshmëri të pakrahasueshme dhe të pashtershme të mobileve të reja, ndriçim dhe pajisje për mobilim, të gjitha këto duke shprehur një pasion të madh për dizajn. Ato përfshijnë zbulime fascinuese nga punëtoritë e panjohura artizanale dhe copa pak të çmendura, por unike të mobileve duke krijuar një efekt ‘wow’, për të mos përmendur mobilet e drurit aq të fortë sa që do të mbahen për një jetë të tërë.

Nuk është asnjë markë tjetër si KARE në përcjelljen e ikonave të stilit, zhvillimit të trendëve dhe inovacioneve në dizajnimin e mobileve dhe pastaj përdorimin e tyre për të përmbushur ëndrrat e entuziastëve të mobilimit. Të hapur ndaj spontanitetit dhe me guximin për inovacion, hulumtuesit tanë të trendit dhe shpirtrat krijues modelojnë koleksione befasuese, të përballueshme dhe të dëshirueshme. Për shpirtrat origjinal dhe romantikë, për të egrit dhe të vetëdijshmit për stilin, për zogjtë e parajsës dhe të gjithë ata që i prishin të gjitha kufizimet kur vije puna për të mobiluar shtëpinë e tyre.

We decorate the world!

The KARE brand symbolises furnishing ideas which are unique, non-conformist and authentic – never boring and always full of imagination and inspiration. Ever since 1981 the company has been surprising its fans and retail partners worldwide with an incomparable and inexhaustible variety of new furniture, lighting and furnishing accessories, all expressing an intense passion for design. They include fascinating discoveries from obscure artisan workshops and slightly crazy but unique pieces of furniture creating a ‘wow’ effect, not to mention lovingly crafted solid wood furniture that will be cherished for a lifetime.

KARE succeeds like no other brand in tracking down style icons, developing trends and innovations in furniture design, and then using them to fulfil the dreams of furnishing enthusiasts. Open to spontaneity and with the courage to innovate, our trend scouts and creative spirits fashion surprising, affordable and desirable lifestyle collections. For unconventional and romantic spirits, for the wild and the style-conscious, for birds of paradise and all those who cast off all constraints when it comes to furnishing their own home.


Foto Galeria:


Kare, Design, Kare Kosovo, home, furniture, lights, accessories, light, lighting, mobilie, shtepia, shpija, drita, decorate, ora, tavolina, karrige, kolltuk, we decorate, home products, table, aksesor, askesore, aksesor per shtepi, abazhur, lluster

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-