Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

1logohib-yellowpageskosovoypk

HIB Petrol është kompani që bënë importin, transportin dhe shitjen e derivateve të naftës në tërë territorin e Republikës së Kosovës që nga viti 1992. Besojmë fuqishëm që kualiteti nuk është luks, por është e drejtë fundamentale e klientëve, andaj synimi ynë kryesorë është të dallohemi nga konkurentët me produktet dhe shërbimet cilësore ndaj konsumatorit dhe me integritet të lartë të kompanisë. HIB Petrol iu siguron klientëve cilësi, duke testuar naftën e importuar në laboratorët me standardet më të larta dhe të autorizuar për shërbime. HIB Petrol aktualisht operon me 15 pika të shitjes në 10 qytete të Kosovës. Në kuadër të pikave të shitjes së derivateve veprojnë edhe marketet, restaurantet dhe autolarjet çka e bënë HIB Petrol-in jo vetëm lider në shitjen e derviateve por edhe vend të përshtatshëm rekreacioni për klientë.

 

Foto Galeria:

Hib Petrol, karburante, derivate, autolarje, 24 ore, sherbim i mir, kualitet, cilesi, mirsjellje, restaurante, gaz, impiante gazi, naft, benzin, pompa benzine, pompa 24ore, derivate 24, shitje naftes, import i naftes, transport i naftes, nafta, nafte,

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-