Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

elsigyellowpageskosovoypkKompania e Sigurimeve “ELSIG” ofron një portofol të ndryshëm të produkteve të sigurimeve sikurse janë: sigurimi i autopërgjegjësisë, sigurimi KASKO, sigurimi i shëndetit në udhëtim, sigurimi i përgjegjësisë (publike dhe profesionale), sigurimi i garancisë, sigurimi i pronës, sigurimi i aksidentit personal.
Struktura organizative shpeshherë përkufizohet me komunikimin, autoritetin dhe marrëdhëniet e ndërsjella brenda organizatës. Të gjitha këto cilësi të larta organizative gjenden brenda strukturës tashmë të ndërtuar të Kompanisë së Sigurimeve “ELSIG”.

siguria,siguri shendetsore, siguri per automjete, kompani sigurimi, vleresues demesh dhe pronash, siguri, sigurime, garanci, personal, aksident

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-