Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

dermad180x180DERMA D klinike e lekurës që ofron shërbime të specializuara dermatologjike, kirugjike, estetike dhe kozmetike. Stafi i saj është i përkushtuar me profesionalizëm të ofroj diagnostikim dhe trajtim të veçantë të sëmundjeve të lëkurës, me metodat konservative dhe kirurgjike lëkurore. Dr. Shkëndije Dobruna dhe Klinika e saj është e njohur në Estetikë. Me një përvojë 20 vjeçare dhe e para në Kosovë dhe rajon bën përmirësimin e pamjes duke përdorë Botox, Filler, Laserë, Fijet, metodat kirurgjike dhe metodat dhe teknologjitë më të avansuara me rezultate te shkëlqyera.

 

Dermatologji, Botox, Fillera , Laser, Piling, Hydropeel, Facial, Mesoterapi,  Dermapen, Neostrata

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-