Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

bau180x180Kompania Bau Market zuri fill në Korrik të vitit 2009, kur përbënte vetëm një njësi shërbimi pranë kompanisë amë Al Trade sh.p.k. Që atëherë, nëpërmjet ndërmarrjes së projekteve komplekse zhvillimore, arritëm të bëhemi furnizuesi kryesor në tregun e materialit ndërtimor. Tashmë – prej vitit 2016 – Bau Market operon si një kompani më vete në kuadrin e Grupit Al Trade Holding.

Duke paraqitur një koncept përfshirës të shitjes së produkteve (Të gjitha në një vend), Bau Market revolucionarizoi mënyrën e shitjes së materialeve ndërtimore në Kosovë. I shoqëruar me një shërbim profesional, ky koncept i shitjes mundësoi realizimin e një ndryshimi domethënës për klientët dhe komunitetin.

Bau Market është distributor i shumë brendeve botërore, të cilat konsiderohen liderë në fushëveprimin e tyre. Kjo shumëllojshmëri produktesh kualitative, krahas çmimeve të përshtatshme, e bëjnë kompaninë tonë më atraktiven në treg.

Foto Galeria:

bau, market, material, ndertimor, meremetim, elektro, elektrike, ujesjelles, kanalizim, vegla, pune, ngrohje, kopsht, mobilieri, sanitari, shtepiake, al trade holding, prishtine, fushe kosove, drenas, pajisje, ndertim, makita, bulona, materiale ndertimi, kopshti, prerese, bari, dado, vida

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-