Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

aek-2018-logo-re-250x250Albaelettrica Kosova është specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve elektrike, civile, industriale, si dhe projektimin dhe instalimin e tyre.

Shërbimet nxjerrin në pah standartin e Albaelettrica Kosova, ato hedhin dritë mbi investimet e çfarëdo lloji qofshin ato, rezidenca private apo biznese. Larmia e gjerë e materialeve elektrike, e bën Albaelettrica Kosovën shpërndarësin më të rëndësishëm të këtyre produkteve në treg.

Zgjidhjet e ndriçimit që AEK ofron i shërbejnë jo vetëm funksionit parësor të dritës, por janë të kënaqshme për syrin duke ofruar stil bashkëkohor dhe duke krijuar atmosferë për të përjetuar emocionet pozitive të jetës.

Shërbimi Home Automation, bën të mundur kontrollin dhe menaxhimin e shtëpise, biznesit apo ambjenteve të tjera, përsa i përket sigurisë, ndriçimit, vaditjes, ngrohjes, kursimit të energjisë dhe përparësive të tjera duke lehtësuar jetesën dhe duke ofruar komoditetin e dëshiruar.

Albaelettrica Kosova është e specializuar në fushën e sistemeve të kondicionimit. Kompania ofron një gamë të gjerë produktesh për përdorim rezidencial, komercial dhe industrial të cilësisë të lartë të kondicionimit si dhe një gamë të plotë të shërbimeve për këto pajisje. Albaelettrica Kosova është distributori zyrtar i vetëm i Mitsubishi Heavy Industries dhe Hokkaido për Kosovën.

Albaelettrica Kosova gjithashtu ofron për tregun vendas vegla profesionale pune nga Milwaukee, me një gamë tepër të gjerë, që nga aksesorët e deri tek instrumentat e fuqishëm (platformë me bateri dhe platformë me korrent).

Albaelettrica Kosova është partner zyrtar i LEDVANCE dhe ofron llampat më profesionale dhe cilësore.

Foto Galeria:

Video Biznesi:

elektrike, gjeneratore, sisteme led, elektroshtepiake, pajisje, sisteme sugurimi, mjete, air condition, klima, nderpresa, llampa, drita, materiale elektrike, materiale civile, industriale, projektim, instalim, solution, ndriques, lighting, ndricues, charger, milwaukee, heating, cooling 

 

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-