Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

logo-al-trade-centerAl Trade Center, një kompani e themeluar nga familja Gashani është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit e njohur për shërbimet e saj profesionale me cilësi të lartë.

Al Trade Center me projekte tejet të suksesshme në fushën e ndërtimit dhe shitjes të banesave, krahas kësaj edhe në patundshmëri, aktualisht operon n֝ë qytetet në Prishtinë, Fushë Kosovë dhe Drenas.

shtepi, banesa, residenc, komplekse, ndertim

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-