Harta

Array

Kerko
x km
km
Array

kujtesa-2Kujtesa ofron zgjidhje të cilësisë së lartë për tregun Kosovar në fushat e internetit, televizionit digjital dhe telefonisë fikse.
Kujtesa është gjithmonë në hap me risitë e teknologjisë botërore, dhe të parët për t’i realizur ato në Kosovë.
Kujtesa u themelua në vitin 1995 fillimisht si shitës me pakicë i pajisjeve kompjuterike e më vonë u bë ofrues i shërbimeve të internetit. Në vitin 2006, Kujtesa hyri në tregun televiziv kabllor në Kosovë.
Internetin më të shpejtë dhe stabil në rajon i cili arrinë deri në 1GBPS në shtëpitë e juaja, për here të pare në Kosovë, e gjeni vetëm tek Kujtesa.
Sot, kjo platformë televizive përmban mbi 180 kanale televizive, argëtuese dhe muzikore, kanale për filma, seriale, dokumentarë,  kanale për të rritur, si dhe duke përfshirë platformën e kanaleve KSport.
Kujtesa përfshin edhe platformën televizive amerikane më prestigjioze në botë, HBO, e cila përmban 5 kanale televizive të reja, HBO 1, HBO 2, HBO 3, Cinemaxx 1 dhe Cinemaxx 2. Kanalet e HBO sjellin premierat e filmave dhe serialeve më me famë botërore, me zhanre të llojllojshme, nga studiot e mëdha si Paramount Pictures, Walt Disney, Columbia Pictures, Warner Bross, etj.

Për të përmbushur çdo kërkesë dhe nevojë të klientëve, Kujtesa ka të drejtat ekskluzive për transmetimin e ligave më të mëdha dhe prestigjioze në botë si: Champions League, Europa League, Bundesliga Gjermane, Super Liga Turke, Kupa e Spanjës ‘Copa del Rey’, NBA si dhe Euroliga e Basetbollit.

Duke sjellë gjithmonë risi, aplikacioni KUGO TV nga Kujtesa, përveç se përmban në vete gjithë platformën e kanaleve televizive të Kujtesa së bashku me Sport, ofron edhe librarinë e pafund të filmave, serialeve, dokumentarëve, Video on Demand (VOD)

Foto Galeria:

kujtesa, kujtesanet, kujtesa net, rrjet, shpejtesi, falas, fiber optike, Dekodera, karta, platforma,Digitale, kompani interneti, sherbime, my kujtesa, mykujtesa, internet, televizion, wifi, programe, televizive, wi-fi, wireless, kanale, sport, seriale, filma, video, vod, kugo tv, aplikacion

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-