Radius: Off
Radius:
km Array
Kerko

Dental Center, zbritje maksimale!

Ofertë vjetore qe vjen per ju me zbritje maksimale ne:
Shërbime Protetikore:
Full Zirkon nga 150€/110€
Zirkon nga 120€/90€
Metal Porecelan nga 50€/35€
Oferta vlen nga 16.10.2017 deri më 16.11.2017.
Këto shërbime ofrohen nga mjekë specialistë dhe me përvojë shumvjeqare!
Kontrollat GRATIS!
Ofrojani shëndetit tuaj oral më të mirën, në Klinikën Stomatologjike më të avancuar në Kosovë.

dental-center-photo