Radius: Off
Radius:
km Array
Kerko

Cineplexx Kosovo- Bëhu pjesë e fituesit deri me 21 Nëntor!

A jeni gati për dhuratën e vitit ?

Fito Cineplexx VIP Card dhe shiko filma #FALAS për 1 vit. Me këtë kartelë ju mund të shikoni 1 film në ditë në çfarëdo ulëse (VIP ose të rregullta).

Rregullat e lojës:
– t’i bëni LIKE faqet Cineplexx Kosovo dhe Cineplexx Events
– t’i bëni TAG 3 shokë/shoqe në koment
–  ta bëni SHARE këtë fotografi

KUJDES: Të gjithë ju që e bëni shpërndani fotografinë, mos harroni te ‘Settings’ ta zgjidhni opsionin ‘PUBLIC’.

Fituesi do të zgjedhet ‘random’ përmes një aplikacioni më 21 nëntor!