Radius: Off
Radius:
km Array
Kerko

AL Petrol – Me pike te re

Al –Petrol hap pikën e re në Qyshk të Pejës.

Kompania Al –Petrol sh.p.k hapi pikën më të rë të derivateve me lokacion në Qyshk të Pejës. Kjo pikë e re orfon për klientët e saj derivate me cilësi të lartë, e gjithashtu ka një market dhe restaurant, ku mund të shijoni ushqime të shijshme mediterane.

Al –Petrol, cilësi e garantuar.

Ju mirëpresim me kënaqësi!
#cilesiegarantuar